Belastingen

Aangifte Inkomstenbelasting Premievolksverzekeringen

Leden van de Vakbond ABW kunnen elk jaar GRATIS ten tijde van onze jaarlijkse Hulp bij Aangifte (Huba)-campagne, hun belastingformulier laten invullen. Dit betekent dat leden NIETS hoeven bij te betalen, want deze GRATIS service zit in de contributie van € 13,- per maand inbegrepen.

Voorlopige aanslag

De Voorlopige Aanslag (VA) is een bericht waarin staat hoeveel belasting iemand mogelijk moet betalen of terugkrijgt. Indien leden een Voorlopige Aanslag willen aanvragen of wijzigen, dan kunnen ze daarvoor ook bij ons terecht. Ook deze service is GRATIS voor leden.

Bezwaar maken

Indien wij ontdekken dat de opgelegde aanslag Inkomsten Belasting Premie Volksverzekeringen niet correct is, dan tekenen we bezwaar aan. Ook deze service is GRATIS.

Procederen

Indien nodig procederen we ook voor leden. Ook deze service is gratis.

Gratis service het hele jaar door

Bij de Vakbond ABW kunnen leden het hele jaar door terecht met hun vragen over belastingen en toeslagen. Dus niet alleen in de aangifteperiode, maar dus het hele jaar door. De service is altijd ‘face to face‘ en maatwerk en we geven antwoord op al uw vragen.
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK