Jongeren

Vakbond ABW heeft ook voor jongeren en studenten een zeer voordelig contributietarief. Ben je jonger dan 20 jaar, dan betaal je slechts € 9,- per maand, dat is nog geen 30 cent per dag, voor een grote doch praktische service zoals:

Invullen T-biljet

Jongeren en studenten met verschillende baantjes vergeten vaak dat ze geld terug krijgen en verzuimen een T-biljet in te vullen.
Wij vullen voor jongeren het T-biljet in om te kijken of die geld terug krijgen en zo ja, dan vragen we dat DIRECT aan.

Arbeidsovereenkomst en juiste loon

Ook kunnen Jongeren bij ons terecht voor maatwerk advies als die gaan werken en een arbeidsovereenkomst moeten tekenen. Ook geven we jongeren advies of die het juiste CAO-loon krijgen voor de functie die ze uitoefenen.

In de praktijk blijkt namelijk dat jongeren uit onwetendheid het loon wat ze krijgen accepteren, terwijl ze conform de collectieve arbeidsovereenkomst (CAO)recht hebben op een hoger loon.

We zoeken dat samen uit en indien dit loon niet conform de CAO is, brengen we dit onder de aandacht van de betreffende werkgever. In de praktijk blijkt dat wij als Vakbond ABW vaak hebben moeten optreden naar de werkgever en ons advies is dan ook, claim altijd datgene waar je recht op hebt!
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK