Contact

Let op! Gelieve vragen op het gebied van arbeidsrecht, sociaal zekerheidsrecht en belastingrecht niet te mailen, maar hierover
te bellen (tel 045-571 99 55) of een afspraak te maken.
Bedrijf
Naam  *
Bondsnummer  *
Adres  *
Postcode  *
Plaats  *
Telefoon  *
E-mail adres  *
Uw vraag / opmerking  *
 
  * verplicht veld

Adresgegevens

Valkenburgerweg 75
6419 AP Heerlen

Tel.: 045 -571 99 55
Fax: 045 -571 53 60

e-mail: balie@vakbondabw.nl

Routebeschrijving
Vul onderstaand uw adres in en klik op 'maak route'.
Straat + nr.
Plaats
maak route

Hoe bereikt u ons?

De Vakbond ABW heeft zijn kantoor aan de Valkenburgerweg 75 te Heerlen. Het kantoor ligt centraal in het hart van Heerlen en is makkelijk te bereiken, ook met het openbaar vervoer. Het kantoor beschikt achterom over een eigen parkeerplaats.

Met de auto komende vanuit Maastricht:
De A79 richting Heerlen volgen; bij einde snelweg afslag Heerlen Centrum nemen. Aan het einde van de afrit linksaf; bij de rotonde rechtdoor; eerste straat rechtsaf slaan (Welterhuisje); volg deze weg; deze weg gaat over in de Valkenburgerweg; aan de rechterkant ligt het bondskantoor.

Met de auto komende vanuit Eindhoven:
De A76 richting Heerlen volgen; afslag Heerlen Centrum nemen. Aan het einde van de afrit bij de stoplichten rechtsaf; bij de rotonde rechtdoor (aan de rechterkant ligt Hogeschool Zuyd); eerste straat linksaf slaan (Welterhuisje); volg deze weg; deze weg gaat over in de Valkenburgerweg; aan de rechterkant ligt het bondskantoor.

Met het openbaar vervoer kunt u gebruik maken van diverse buslijnen. Uitstappen bij halte Valkenburgerweg - Douvenrade.


Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK