Nieuwsberichten

 • CAO onderhandeling AnQore

  Op 28 November heeft er wederom een CAO onderhandeling plaatsgevonden.
  Volgende onderhandelign wordt gepland voor januari 2019
 • Pensioenakkoord bij Dalli de Klok

  Zoals beloofd verder de tekst van de inhoudelijke afspraken van het pensioenakkoord
 • VAKBOND ABW BIEDT LEDEN ZÉÉR SCHERP TARIEF AAN BIJ MEDISCHE KEURING KLEIN EN GROOT RIJBEWIJS

  Vakbond ABW biedt aan haar leden, senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, de mogelijkheid om gebruik te maken van een zeer scherp tarief bij een medische keuring van het klein en groot rijbewijs.
  Speciaal en alleen voor ONZE leden kunnen we vanwege een samenwerking met Rijbewijskeuringsarts.nl, deze keuringen tegen een zeer scherper tarief aanbieden, nl. € 35,- en € 55,-.
 • Prinsjesdag 2018 Special

  Op dinsdag 18 september jl., de derde dinsdag in september, was het Prinsjesdag.
  Koning Willem-Alexander sprak op deze dag de Troonrede uit. Daarmee opende hij het nieuwe werkjaar van de Eerste en Tweede Kamer. Daarna bood minister Hoekstra van Financiën de Miljoenennota en de Rijksbegroting 2019 aan de Tweede Kamer aan.

   

 • Vakbond ABW vindt dat 65 jaar de leeftijd moet blijven om met pensioen te gaan

  De Vakbond ABW die bijna 75 jaar de belangen behartigt van haar leden met name in de provincie Limburg vraagt naar aanleiding van de antwoorden van minister Koolmees van het ministerie van Sociale Zaken en Werkgelegenheid op 17 augustus jl. op de door de heer G. van Dijk gestelde vragen over de minder snelle stijging van de AOW-leeftijd dringende aandacht voor het volgende.
 • O P R O E P. Belangrijk voor iedereen!!

  Nog steeds worden we dagelijks geconfronteerd met de situatie dat de adresgegevens van onze leden en de bijbehorende gegevens van hun werkgever niet kloppen.

Leden login

 -   - Adresgegevens

Valkenburgerweg 75
6419 AP Heerlen

Tel.: 045 -571 99 55
Fax: 045 -571 53 60

e-mail: balie@vakbondabw.nl

Routebeschrijving
Vul onderstaand uw adres in en klik op 'maak route'.
Straat + nr.
Plaats
maak route
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK