Nieuwsberichten

 • Ledenvergadering Vynova

  Beste ABW-leden,

  Hierbij nodigen we jullie uit voor twee gezamenlijke ledenvergadering van Vakbond ABW en FNV op woensdag 23 oktober a.s.
  Deze vinden plaats om 13.15 uur én 15.30 uur.
  De vergaderlocatie is: Vynova gebouw 27-14, conferentiezaal 1 en 2.
 • Sluiting fabriek Scheldebouw Heerlen

  Vandaag meldde een ABW-lid zich tot ons met de mededeling dat Glasgevelfabrikant Scheldebouw zijn fabriek in Heerlen gaat sluiten én dat er in het kader hiervan inmiddels twee bijeenkomsten zijn geweest.
 • PERSBERICHT Nieuw boek over de boeiende geschiedenis van de 75-jarige Vakbond ABW

  De oudste nog bestaande neutrale zelfstandige vakbond in Limburg bestaat op 23 september van dit jaar 75 jaar. Tijdens de jubilarishuldiging op 25 september jl. is het boek 1944-2019 | 75 jaar Vakbond ABW gepresenteerd. Vakbondslid en archivaris/historicus Hans Thissen tekent voor de inhoud van het boek dat door Vakbond ABW in samenwerking met Stichting Historische Kring ‘Het Land van Herle op de markt komt.
 • NIEUWSBRIEF PRINSJESDAG 2019

  Dinsdag 17 september jl. was het de derde dinsdag in september en dus Prinsjesdag. Op Prinsjesdag word je altijd overspoeld door
  cijfertjes en dat maakt het lastig om het overzicht te bewaren.
  We zetten de belangrijkste maatregelen voor onze leden van Prinsjesdag op een rij.
 • FISCAAL VRIENDELIJKE VERREKENING VAN UW VAKBONDSCONTRIBUTIE!

  In oktober/begin november a.s. versturen we weer de verklaringen om uw vakbondscontributie fiscaal vriendelijk te laten verrekenen. Dit kan dus vanaf 1/1-2015 alleen nog maar via de WKR, de werkkostenregeling.
  Deze verklaringen worden automatisch verstuurd naar leden waarvan we voorheen wisten dat hun werkgever deze mogelijkheid aanbood.
 • VAKBOND ABW BIEDT LEDEN ZÉÉR SCHERP TARIEF AAN BIJ MEDISCHE KEURING KLEIN EN GROOT RIJBEWIJS

  Vakbond ABW biedt aan haar leden, senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, de mogelijkheid om gebruik te maken van een zeer scherp tarief bij een medische keuring van het klein en groot rijbewijs.
  Speciaal en alleen voor ONZE leden kunnen we vanwege een samenwerking met Rijbewijskeuringsarts.nl, deze keuringen tegen een zeer scherper tarief aanbieden, nl. € 40,- en € 60,-. (tarieven per 1 juli 2019)
 • NIEUWSBRIEF PENSIOENAKKOORD

  Heerlen, 19 juni 2019

  Beste ABW-leden,
  Na bijna 10 jaar heeft Nederland een pensioenakkoord.
  Hoera zou je zeggen, omdat onder sociale partners er een en al euforie heerst.

Leden login

 -   - Adresgegevens

Valkenburgerweg 75
6419 AP Heerlen

Tel.: 045 -571 99 55
Fax: 045 -571 53 60

e-mail: balie@vakbondabw.nl

Routebeschrijving
Vul onderstaand uw adres in en klik op 'maak route'.
Straat + nr.
Plaats
maak route
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK