Nieuwsberichten

 • Binnenkort verschijnt nummer 4 van Vizier

  Omstreeks 18 december 2019 ontvangt u de kersteditie van Vizier, een full colour editie met 16 pagina's over actueel vakbondsnieuws.
  In deze editie staan we nogmaals stil bij het historische boek '75 jaar Vakbond ABW' dat op woensdag 25 september is gepresenteerd, en een boekpresentatie op dinsdag 5 november jl. bij de Heerlense boekhandel Van  der Velden Van Dam .
  Verder blikt onze voorzitter terug op een aantal bijzondere momenten/hoogtepunten in 2019. Tevens anticipeert hij op een aantal belangrijke activiteiten in 2020.
 • Tijdelijke verkeersmaatregelen Valkenburgerweg Heerlen

  Beste ABW-leden en externe relaties,
  De Valkenburgerweg ondervindt van maandag 18-11-2019 tot en met vrijdag 20 december 2019 ernstige verkeershinder i.v.m. werkzaamheden ten behoeve het mijnwaterproject..
 • Alsnog sprake van een definitieve CAO Vynova

  Beste leden,

  In augustus jl. hebben onze leden de CAO van Vynova afgewezen. Om die reden hebben we op 11 november jl., ledenvergaderingen gehouden om te kijken hoe nu verder.
  Tijdens de bijeenkomst bleek vooral het ongenoegen over de werkdruk, het tekort aan mensen en de ongelijkheid in de resultaatbeloning het grootste struikelblok te zijn.
 • Boekpresentatie '75 jaar Vakbond ABW' op dinsdag 5 november 2019

  Hierbij nodigen we u uit voor een spannende discussie over een 75-jarige Vakbond en het boekenfonds van 'Het Land van Herle' op dinsdag 5 november tussen 16.00 en 18.00 uur bij de Heerlense boekhandel Van der Velden van Dam, Promenade 153-155, Heerlen.
 • Sluiting fabriek Scheldebouw Heerlen

  Vandaag meldde een ABW-lid zich tot ons met de mededeling dat Glasgevelfabrikant Scheldebouw zijn fabriek in Heerlen gaat sluiten én dat er in het kader hiervan inmiddels twee bijeenkomsten zijn geweest.
 • PERSBERICHT Nieuw boek over de boeiende geschiedenis van de 75-jarige Vakbond ABW

  De oudste nog bestaande neutrale zelfstandige vakbond in Limburg bestaat op 23 september van dit jaar 75 jaar. Tijdens de jubilarishuldiging op 25 september jl. is het boek 1944-2019 | 75 jaar Vakbond ABW gepresenteerd. Vakbondslid en archivaris/historicus Hans Thissen tekent voor de inhoud van het boek dat door Vakbond ABW in samenwerking met Stichting Historische Kring ‘Het Land van Herle op de markt komt.
 • NIEUWSBRIEF PRINSJESDAG 2019

  Dinsdag 17 september jl. was het de derde dinsdag in september en dus Prinsjesdag. Op Prinsjesdag word je altijd overspoeld door
  cijfertjes en dat maakt het lastig om het overzicht te bewaren.
  We zetten de belangrijkste maatregelen voor onze leden van Prinsjesdag op een rij.
 • VAKBOND ABW BIEDT LEDEN ZÉÉR SCHERP TARIEF AAN BIJ MEDISCHE KEURING KLEIN EN GROOT RIJBEWIJS

  Vakbond ABW biedt aan haar leden, senioren, chauffeurs met rijbewijs C/D/E en overige automobilisten die voor verlenging van hun rijbewijs moeten worden gekeurd, de mogelijkheid om gebruik te maken van een zeer scherp tarief bij een medische keuring van het klein en groot rijbewijs.
  Speciaal en alleen voor ONZE leden kunnen we vanwege een samenwerking met Rijbewijskeuringsarts.nl, deze keuringen tegen een zeer scherper tarief aanbieden, nl. € 40,- en € 60,-. (tarieven per 1 juli 2019)
 • NIEUWSBRIEF PENSIOENAKKOORD

  Heerlen, 19 juni 2019

  Beste ABW-leden,
  Na bijna 10 jaar heeft Nederland een pensioenakkoord.
  Hoera zou je zeggen, omdat onder sociale partners er een en al euforie heerst.

Leden login

 -   - Adresgegevens

Valkenburgerweg 75
6419 AP Heerlen

Tel.: 045 -571 99 55
Fax: 045 -571 53 60

e-mail: balie@vakbondabw.nl

Routebeschrijving
Vul onderstaand uw adres in en klik op 'maak route'.
Straat + nr.
Plaats
maak route
Wij gebruiken cookies om het gebruik van de website te analyseren en het gebruiksgemak te verbeteren. Meer informatie    OK