Binnenkort verschijnt de zomereditie van Vizier

Omstreeks 14 augustus a.s. ontvangt u het derde nummer van Vizier in 2018, de zomereditie met 16 pagina's over actueel vakbondsnieuws.
Deze Vizier blikt terug op onze Algemene Vergadering op 2 juli jl. in Cultuurhuis Heerlen. Ook reflecteert de voorzitter in zijn column op de afgelopen 8 maanden van het jaar 2018 en geeft aan welke zaken hem zowel in positieve als negatieve zin hebben verwonderd.
Daarnaast gaan we in op de interessante én interactieve ambassadeursbijeenkomst 'Pensioen' op 28 mei jl.
Vervolgens staan we stil bij het plotse heengaan van het redactielid van Vizier, de heer Jo van Varik..

Welke interessante artikelen staan er verder in deze derde editie van Vizier?

* Een verdiende vlaai voor Ron Burm

* Uitslag OR-verkiezingen Transcarbo Kunststof Kozijnen

* Voor u gelezen:
- Aanpassing Wettelijk Minimumloon per 1 juli 2018
- Uitkeringsbedragen per 1 juli 2018
- Per 1 januari 2019 vervallen heel kleine pensioenen
- Meer verlof voor partner
- Vanaf 1 juli 2018: Second Opinion in Arbocontract verplicht
- Voldoen de Functiebeschrijvingen aan de eisen van de CAO?

* CAO Nieuws
-
Loonmutaties en eenmalige uitkeringen van recent afgesloten CAO's in de periode 17 mei t/m 5 juli 2018
- Principeakkoord CAO Timmerindustrie
- Principeakkoord CAO Hoveniersbedrijf
- Onderhandelingsresultaat CAO Openbaar Vervoer
- Overlegresultaat CAO Ambulancezorg
- Onderhandelaarsakkoord CAO Kinderopvang.

* CAO-Nieuws uit Limburg
  Air Liquide, Anqore, Borealis,  Dalli de Klok, Fibrant, Intertek Polychemlab,  OCI Nitrogen, Sabic, Sitech en Vynova..

* Datum om te houden: Belangrijke bijeenkomsten en activiteiten Vakbond ABW

* Wij feliciteren
  Hierin feliciteren we de jubilarissen die in de maanden augustus, september en oktober 2018 die 25, 40 en50 jaar lid zijn van de  Vakbond ABW.

* Overleden
  Een overzicht van de leden die overleden zijn in de afgelopen maanden.

* Nationale Prokkelstagedag 2018

* Volg de Vakbond ABW op Facebook

Check onze pagina op www.facebook.com/vakbondabw Like ons en blijf zo op de hoogte van de actuele ontwikkelingen bij de Vakbond ABW.

Nieuwsgierig, ga op 14 augustus a.s. naar het tabblad ‘Vakblad Vizier’ en klik op het pdf-bestand Vizier, nr. 3-2018.

De eindredactie.