Binnenkort verschijnt de tweede editie van Vizier in 2018

Omstreeks 1 juni a.s. ontvangt u het tweede nummer van Vizier in 2018, een editie die 16 pagina's dik is en vol staat met actueel vakbondsnieuws.
Deze Vizier bevat o.a. de oproep voor de Algemene Vergadering 2018, een oproep voor de Hoofdbestuursverkiezingen en ook een oproep  voor deelname aan de ledenevrgaderingen van de bondsgroepen die geheel in het teken staan van de Algemene Vergadering op maandag 2 juli 2018.

.

Ook blikt onze voorzitter in zijn column 'Dit wil ik met u delen...' o.a. terug op een drukke en succesvolle Hulp bij aangifte (Huba) campagne, de voorbereidingen op een informatiebijeenkomst over pensioen op 28 mei a.s., de voorbereidingen op de Algemene Vergadering, zijn visie op de uitkomst van een recent CBS onderzoek waarin staat dat de werknemer anno 2017 weer durft te staken en tenslotte onze voorbereidingen op de nieuwe Algemene Verordening Gegegevnsbescherming (AVG).

Welke interessante artikelen staan er verder in deze tweede editie van Vizier?

* Succesvolle week van de Loonstrook

*  Belastingservice 2018 Vakbond ABW achter de rug

* Data om te onthouden: Belangrijke bijeenkomsten en activiteiten Vakbond ABW

* Beeindiging samenwerking met Marco Smeets

* CAO Nieuws
-
Loonmutaties en eenmalige uitkeringen van recent afgesloten CAO's in de periode 25 april t/m 4 mei 2018
- Onderhandelingsresultaat CAO Bouw & Infra
- Onderhandelingsresultaat CAO Papierindustrie
- Onderhandelingsresultaat CAO Houthandel
- Principeakkoord CAO Post NL voor postbezorgers
- Eindbod CAO Waterbedrijven

* CAO-Nieuws uit Limburg
  Air Liquide, Borealis, Chromaflo, Dalli de Klok, Kobelco Welding, OCI Nitrogen, Profcore en Sabic.

* Oproep voor werknemers met een WIA/WAO- of Wajong-uitkering*

* Gdansk...Lech Walesa...Solidarnosc

* Wist u dat....???

* Voor u gelezen

- Vrijstelling Sollicitatieplicht in laatste jaar voor AOW
- Werkgever ging ten onrechte af op oordeel bedrijfsarts
- Veel werkenden leren bij
- Werknemers werken vaak ongezond en onveilig
- Kabinet gaat dienstverlening kinderopvangtoeslag verbeteren

* Wij feliciteren
  Hierin feliciteren we de jubilarissen die in de maanden mei, juni en juli 2018 die 25, 40, 50 en 60 jaar jaar lid zijn van de  Vakbond ABW.

* Overleden
  Een overzicht van de leden die overleden zijn in de afgelopen maanden.

* Volg de Vakbond ABW op Facebook

Check onze pagina op www.facebook.com/vakbondabw Like ons en blijf zo op de hoogte van de actuele ontwikkelingen bij de Vakbond ABW.

Nieuwsgierig, ga op 1 juni a.s. naar het tabblad ‘Vakblad Vizier’ en klik op het pdf-bestand Vizier, nr. 2-2018.

De eindredactie.

Sanderink, L.M. 11-10-2008 17:12
De Vizier van A tot Z gelezen, ben zeer tevreden over de onderwerpen, kleur en leesbaarheid en als ik een cijfer mag geven dan zeker een dikke negen. Proficiat met het resultaat. Mer vriendelijke groet, L.sanderink
Hochstenbach, G.C.B. 04-05-2009 20:05
ik ben het grondig eens met Marielle Flipse als iemand 40 jaar gewerkt heeft dat zij/hij mag stoppen met werken.m.v.g G Hochstenbach.
Hoeven, J.G.van der 23-04-2011 12:36
Ja ook ik ben er mee eens met Marielle Flipse en G.Hostenbach dat iemand 40 jaar gewerkt heeft dat zij/hij mag stoppen met werken,en dan te bedenken dat je nog tot je 67ste moet doorgaan echt belachelijk daar moet de regering wat aan gaan doen. M.v.g. J.G.van der Hoeven