Binnenkort verschijnt de eerste editie van Vizier in 2018

Omstreeks 19 februari a.s. ontvangt u het eerste nummer van Vizier in 2018, een editie die 16 pagina's dik is en vol staat met actueel vakbondsnieuws.
Deze Vizier bevat ook een Special over onze Belastingservice IB 2017 met een apart inlgevel in de kleur geel over de Checklist IB 2017, én een Special over het minimumloon en de Sociale Verzekeringen per 1 januari 2018
Ook blikt onze voorzitter in zijn column 'Dit wil ik met u delen...' o.a. terug op een aantal diepte- en hoogtepunten van 2017 en staat hij stil bij een aantal prognoses voor het nieuwe jaar 2018.

Welke interessante artikelen staan er verder in deze eerste Vizier editie van 2018?

* Data om te onthouden: Belangrijke bijeenkomsten en activiteiten Vakbond ABW

* In Memoriam: Herman Tummers

* CAO Nieuws
-
Loonmutaties en eenmalige uitkeringen van recent afgesloten CAO's in de periode 7 december 2017 t/m 18 januari 2018
- Onderhandelingsresultaat CAO Openbaar Vervoer
- Onderhandelingsresultaat CAO Slagers
- Principeakkoord CAO Banden- en Wielerbranche
- Eindbod CAO Meubelindustrie
- Onderhandelaarsakkoord CAO Groothandel in Levensmiddelen
- Onderhandelingsresultaat CAO Verf en Drukinkt

* CAO-Nieuws uit Limburg
  Chromaflo, OCI Nitrogen, Profcore en Vynova.

* Voor u gelezen
- Nieuwe wetten en regelingen per 1 januari 2018
@ Fiscale wijzigingen o.a.: Andere tarieven inkomstenbelasting, Belastingtarieven voor inkomen uit werk en woning, Wijzigingen heffingskortingen, Zorg, Kinderbijslag, Sparen en beleggen, Verandering fiscaal partnerschap voor pleegkinderen en hun verzorgende ouders, Hypotheekbedrag, Energie- en wegeneblasting, BTW en Geen Inkeerregeling voor zwartspaarders meer.
@ Overige wijzigingen o.a.: AOW, Werk en inkomen en Wonen

* Wist u dat....

* Wij feliciteren
  Hierin feliciteren we de jubilarissen die in de maanden februari, maart en april i 2018, 25, 40, 50,60 en 70 jaar jaar lid zijn van de  Vakbond ABW.

* Overleden
  Een overzicht van de leden die overleden zijn in de afgelopen maanden.

* Volg de Vakbond ABW op Facebook

Check onze pagina op www.facebook.com/vakbondabw Like ons en blijf zo op de hoogte van de actuele ontwikkelingen bij de Vakbond ABW.

Nieuwsgierig, ga op 19 februari a.s. naar het tabblad ‘Vakblad Vizier’ en klik op het pdf-bestand Vizier, nr. 1-2018.

De eindredactie.

Sanderink, L.M. 11-10-2008 17:12
De Vizier van A tot Z gelezen, ben zeer tevreden over de onderwerpen, kleur en leesbaarheid en als ik een cijfer mag geven dan zeker een dikke negen. Proficiat met het resultaat. Mer vriendelijke groet, L.sanderink
Hochstenbach, G.C.B. 04-05-2009 20:05
ik ben het grondig eens met Marielle Flipse als iemand 40 jaar gewerkt heeft dat zij/hij mag stoppen met werken.m.v.g G Hochstenbach.
Hoeven, J.G.van der 23-04-2011 12:36
Ja ook ik ben er mee eens met Marielle Flipse en G.Hostenbach dat iemand 40 jaar gewerkt heeft dat zij/hij mag stoppen met werken,en dan te bedenken dat je nog tot je 67ste moet doorgaan echt belachelijk daar moet de regering wat aan gaan doen. M.v.g. J.G.van der Hoeven