Succesvolle ambassadeursbijeenkomst 'Beroepsziekten, Bedrijfsongevallen en Letselschade' op 17 oktober jl.

Vakbond ABW blikt terug op een succesvolle ambassadeursbijeenkomst 'Beroepsziekten, Bedrijfsongevallen en Letselschade' op 17 oktober jl. in Cultuurhuis Heerlen.
Bijna 60 leden kwamen naar deze bijeenkomst. Samen met de inleiders hebben ze bijgedragen aan een succesvolle avond.

Graag willen we de presentaties van de twee sprekers op die avond, te weten Karien van Roessel (bedrijfsarts Encare Arbozorg Maastricht) en mr. Frans Bronneberg (van Bronneberg Advocaten). onder uw aandacht brengen.
De naam van de presentatie van Karien van Roessel is: Encare presentatie beroepsziekte 2016.pdf. Klik hier voor deze presentatie.
De naam van de presentatie van mr. Frans Bronneberg is: presentatie werkgeversaansprakelijkheid arbeidsongeschiktheid.pdf. klik hier voor deze presentatie.

Graag heten we u weer welkom op een volgende ambassadeursbijeenkomst.
Voor de data en onderwerpen check onze website www.vakbondabw.nl en ons vakblad Vizier.
Sowieso ontvangen alle leden van wie we een correct e-mailadres hebben een uitnodiging voor de ambassadeursbijeenkomsten.
Daarom doen we nogmaals een oproep aan u om bij wijziging van uw e-mailadres dit naar ons te mailen of zelf te veranderen op onze website www.vakbondabw.nl

Dit kan eenvoudig door in te loggen met uw bondsnummer en geboortedatum.

VAKBOND ABW: STERK IN MAATWERK!