Succesvolle ambassadeursbijeenkomst over 'Wijzigingen in het erfrecht' op 29 mei jl.

Bijna 100 ABW-leden hebben de hitte getrotseerd en waren aanwezig op onze succesvolle ambassadeursbijeenkomst op maandag 29 mei jl. Het thema was 'Update van de wijzigingen in het erfrecht', de locatie Cultuurhuis Heerlen en de spreker notaris Maurice Frenken van het notariskantoor Frenken, Moers & Heerings.

Trots blikt Vakbond ABW terug op een bijzonder leerzame én educatieve avond.

Dat kwam natuurlijk door twee factoren, enerzijds de duidelijke uitleg van de materie door notaris M. Frenken en anderzijds de goede vragen die door de deelnemers zijn gesteld.
Indien u geintereseerd bent in de op de avond behandelde materie, klik hier voor de presentatie van notaris Maurice Frenken.

Op maandag 30 oktober a.s. hebben we weer een ambassadeursbijeenkomst. Het thema moet nog bepaald worden. Hou onze website en vakblad Vizier in de gaten.

Alle leden van wie we een correct e-mailadres hebben ontvangen tzt een uitnodiging voor het bijwonen van deze ambassadeursbijeenkomst.

Save the date: maandag 30 oktober 2017. Aanvang: 19.00 uur. Locatie: Cultuurhuis Heerlen, Sittarderweg 145.