Informatiebijeenkomst over Duurzame inzetbaarheid van werkenden op maandag 30 oktober a.s.

Hoe blijf ik fit voor mijn baan en hoe haal ik gezond de eindstreep? Zoals bekend organiseert jullie Vakbond ABW twee keer per jaar een informatiebijeenkomst met een actueel thema voor haar leden.

Voor deze tweede informatiebijeenkomst van het jaar hebben we weer een interessant en actueel thema te weten 'Duurzame inzetbaarheid van werkenden'.

Deze bijeenkomst vindt plaats op maandag 30 oktober a.s. om 19.00 uur in Cultuurhuis Heerlen aan de Sittarderweg 145 te Heerlen.

Over duurzame inzetbaarheid wordt veel gesproken en geschreven. Ook zijn er veel ideeën over, maar wat is duurzame inzetbaarheid?
Zo zijn in het kader van duurzame inzetbaarheid de volgende vragen bijvoorbeeld van groot belang:
* Hoe kan ik gezond doorwerken tot mijn pensioengerechtigde leeftijd?
* Wat kan ik doen als mijn functie op termijn komt te vervallen?
* Wat gebeurt er als ik mijn functie - die te belastend wordt - niet meer kan uitvoeren en de geschiktheid voor een
andere functie beperkt is?
* Welke mogelijkheden kan/moet mijn werkgever bieden?

Om een beeld te krijgen over de ins en outs van duurzame inzetbaarheid heeft jullie vakbond Mariette Goertz (register consulent duurzame inzetbaarheid)en
Tibert Lagarde (Loopbaanontwikkeling Lagarde & You Heerlen) bereid gevonden om ons hierin meer inzicht te geven.
Mariette is vanuit haar functie dagelijks bezig met de diverse aspecten van duurzame inzetbaarheid.
Tibert houdt zich bezig met Loopbaanontwikkeling bij Lagarde & You.
Via een duo presentatie gaan ze ons op een interactieve manier wegwijs maken in deze materie.

Het programma ziet er als volgt uit:
19.00 uur  Welkomstwoord
                  Jack Hurxkens, voorzitter Vakbond ABW

19.05 uur  Aftrap
                  Mariette Goertz (register consulent duurzame inzetbaarheid) en Tibert Lagarde
(Loopbaanontwikkeling Lagarde & You Heerlen)

19.10 uur  Waarom is Duurzame Inzetbaarheid zo belangrijk?
                  Duo presentatie Mariette Goertz en Tibert Lagarde

19.40 uur  Pauze

20.00 uur  Discussie n.a.v. een aantal stellingen

20.45 uur  Einde

Graag vernemen we vóór 15 oktober a.s. via balie@vakbondabw.nl of jullie aanwezig zullen zijn op deze bijeenkomst.

Vergeet niet om je naam en bondsnummer te vermelden.

Eenieder die zich aanmeldt, ontvangt ruim vóór 30 oktober een bevestiging met nadere informatie over deze bijeenkomst.

Meldt u op tijd aan. Vol is vol!

VAKBOND ABW: STERK IN MAATWERK!