Pensioenakkoord bij Dalli de Klok

Na enkele maanden met werkgever onderhandeld te hebben , is er gisteren een Pensioenakkoord tot stand gekomen bij Dalli de Klok

Per 1 januari 2019 verloopt de pensioenovereenkomst met de huidige pensioenverzekeraar ASR.
Er moet dus met ingang van die datum een nieuwe pensioenovereenkomst tot stand komen.

Na maanden onderhandelen is er gisteren in Dalli de Klok in Heerde een akkoord voor een nieuwe pensioenovereenkomst tot stand gekomen per 1 januari as.
Op dit moment kunnen wij nog niet over de inhoud van deze overeenkomst communiceren.Hierover zult u voor het eind van deze week meer informatie ontvangen.

U als werknemer en lid van een van de vakbonden wordt hierover bijgepraat en wel op:
DONDERDAG 29 NOVEMBER VAN 13.30 UUR TOT 14.30 UUR.

Plaats is de kantine van vestiging Hoensbroek.

Noteer alvast dit tijdstip in uw agenda. Het is een belangrijk onderwerp en gaarne zien wij u dan volgende week donderdag!

Tot dan.

Roger van den Broek