CAO onderhandeling Borealis

Heden heeft de derde CAO onderhandeling bij Borealis plaatsgevonden.

Op 4 februari heeft er wederom een CAO onderhandeling plaatsgevonden betreffende de CAO borealis.

Door de Vakbonden is aan het begin van deze dag aangegeven dat -de bij de vorige CAO overeengekomen afspraak betreffende duurzame inzetbaarheid- nog steeds niet is nagekomen ondanks dat hierover tussentijds overlegd en gecommuniceerd is. Tijdens het overleg dreigde er dan ook een impasse te ontstaan. Uitvoerig is door beide partijen hierover gesproken en uitgelegd wat daar de oorzaak van is.
Voorts is nog gesproken en heeft men getracht te onderhandelen over andere punten. Het einde van de dag is besloten dat de Vakbonden-alvorens verder te onderhandelen-hun leden gaan raadplegen.

Dit zal gaan plaatsvinden op donderdag 21 februari 's middags. Exacte tijdstip en locatie volgen deze week.

Met vriendelijke groet,

Roger van den Broek