LANDELIJKE ACTIEDAG PENSIOENEN Een goed pensioen... DOEN!

Beste ABW-leden,

Maandag 18 maart 2019 hebben de vakbonden uitgeroepen tot een grote landelijke actiedag pensioenen om duidelijk te maken dat het anders moet met ons pensioen.

De vakbonden willen met deze actiedag hun eisen kracht bijzetten voor het bevriezen van de AOW-leeftijd, indexatie van de pensioenen en een pensioenregeling voor zzp'ers en flexwerkers.

In Heerlen vindt de pensioendemonstratie voor een beter pensioenakkoord plaats op het Burgmeester van Grunsvenplein Heerlen. Dit is het plein voor het Theater Heerlen ( Stadschouwburg).
Deze demonstratie duurt van 12.00 - 14.30. Rond de klok van 13.00 uur start een mars naar APG.

Een ieder kan er naar toe gaan, en indien er geen (collectieve) afspraken zijn gemaakt met uw werkgever wel op eigen initiatief én in je eigen tijd.

Met vriendelijke groet,

Jack Hurxkens,
voorzitter.

VAKBOND ABW: STERK IN MAATWERK!