Sitech driekwartsledenvergadering

Beste leden,

Op maandag 15 april as houden wij een zogenaamde driekwartsvergadering. Deze wordt per vakbond apart gehouden. In deze vergadering zal verder bepaald worden hoe wij als Vakbond verder zullen gaan in de CAO onderhandelingen met werkgever en/of actietraject.

Onderstaand de uitnodiging.

Bericht bestemd voor ABW leden werkzaam bij Sitech

Beste leden,
Vorige week, te weten op 3 april jl. heeft er wederom een CAO bijeenkomst plaatsgevonden bij jullie werkgever.
Wederom is het standpunt van werkgever op grote lijnen ongewijzigd gebleven en is er van werkgeverszijde sprake van een drietrapsraket. Zij willen dus niet ingaan op de eis van de vakbonden om eerst een CAO voor 2019 af te sluiten.
Dat houdt in dat werkgever de volgende drie zaken onlosmakelijk met elkaar verbonden ziet:
-onderhandelen over CAO 2019;
-de uitgangspunten voor de CAO 2020 (2.0) en volgende jaren;
-overgangsregeling voor de huidige bezetting.

Werkgever wilt dus alleen praten als wij vooraf al een soort gentlemen agreement afspreken.

Om jullie bij te praten en jullie mening te horen houden wij een zogenaamde DRIEKWARTS ledenvergadering op:

Tijdstip: maandag 15 april om 15.30 uur
Locatie: Coka 124-001-OD4 Coka 2, bij kantine DMG

Een driekwarts vergadering houdt in dat wij nu per vakbond gaan bepalen hoe nu verder en of er acties en of stakingen zullen gaan plaatsvinden en of wij daar als vakbond ABW aan gaan meedoen.
Nadere toelichting volgt as maandag

Gaarne aanmelden per mail: rvb@vakbondabw.nl

Ik zie jullie op maandag 15 april, a.s. maandag dus!

Roger van den Broek
Vakbondsbestuurder