LEDENRAADPLEGING IN VERBAND MET AKKOORD CAO PROFCORE

Heerlen, 6 juni 2019

Beste ABW-leden,
Met ingang van 1 januari 2020 is er een principe akkoord afgesproken over een nieuwe cao Profcore.

Vanaf die datum is de cao ABU basis voor jullie arbeidsvoorwaarden. Door wetgeving is het zelfstandig uitvoeren van de cao Profcore niet meer mogelijk.
Hierdoor moesten de werkgever en de vakbonden ABW, FNV en CNV Vakmensen voor een oplossing zorgen.

We hebben hierover in vier ronden onderhandeld. Er is een pakket tot stand gekomen waarover jullie als lid van Vakbond ABW – en de overige vakbonden - moeten stemmen.
Voor deze stemming door de vakbondsleden van Vakbond ABW, FNV en CNV, organiseren wij twee informatiebijeenkomsten en wel op:
Woensdag 12 juni om 13:00 uur en om 19:00 uur.
Deze bijeenkomsten worden gehouden in het: Gemeenschapshuis DER BOEW (Hubertushuis) aan de Jan Willenstraat 1, 6166 AX in Geleen.
Tijdens deze bijeenkomsten leggen wij uit waarom de bestaande cao Profcore moest worden omgevormd en welke salarisverhoging is afgesproken. Ook de andere wijzigingen en het overgangsjaar 2019, worden nader toegelicht. De nieuwe cao Profcore is een zogenaamde kop-cao (de basis is de cao ABU).

Heb je vragen, dan kun je die mailen naar: balie@vakbondabw.nl

Met vriendelijke groet,
Roger van de Broek,
vakbondsbestuurder bedrijvenwerk.
Tel. 045-571 99 55.

VAKBOND ABW: STERK IN MAATWERK!