Heerlen, 8 augustus 2019

"Vele honderdduizenden Nederlanders laten onnodig hun recht op ZORGTOESLAG liggen.
Wij van de Vakbond ABW kunnen uw recht op Zorgtoeslag snel, veilig en deskundig checken".

Wat heeft u c.q. hebben wij nodig?
Eigenlijk hebben we al voldoende aan uw digidcode. Hiermee kunnen we samen met U uw inkomensgegevens opvragen en de eventuele aanvraag Zorgtoeslag in gang zetten.
Maak meteen een afspraak via ons secretariaat 045-571 99 55.

Let op! Het is niet de bedoeling dat u de digidcode telefonisch aan ons doorgeeft, maar u kunt voor het laten checken van ZORGTOESLAG wel een afspraak bij ons maken. Bij deze afspraak dient u dan wel uw digidcode mee te nemen.
U moet uw digidcode nooit zomaar aan iemand telefonisch doorgeven

Vakbond ABW: Sterk in Maatwerk!