Sluiting fabriek Scheldebouw Heerlen

Kenmerk: IKA/901998

Beste ABW-lid,

Betreft: Sluiting fabriek Scheldebouw Heerlen

Vandaag meldde een ABW-lid zich tot ons met de mededeling dat Glasgevelfabrikant Scheldebouw zijn fabriek in Heerlen gaat sluiten én dat er in het kader hiervan inmiddels twee bijeenkomsten zijn geweest. Wij zijn hiervan als Vakbond ABW niet op de hoogte gesteld.

Volgende week donderdag 24 oktober is er weer een bijeenkomst met de vakbonden, OR en directie over het afsluiten van een Sociaal Plan.

Wij van de Vakbond ABW willen ook graag meedoen aan deze onderhandelingen en zullen ons inzetten om dit te bewerkstelligen.
Wij zullen u hierover op de hoogte houden.

Wij willen via deze brief u in ieder geval een hart onder de riem steken in deze moeilijke tijd.

Indien u vragen heeft kunt u contact opnemen met ons bondskantoor en indien nodig een afspraak maken bij een van onze vakbondsadvocaten of vakbondsbestuurders.

Afhankelijk van hoe uw situatie zich verder ontwikkelt kunt u ook een beroep doen op onze individuele ondersteuning. Ook hiervoor kunt u via het bondskantoor een afspraak maken.

Nogmaals wij houden u op de hoogte en veel sterkte de komende periode.

Met vriendelijke groet,
Vakbond ABW,