O P R O E P. Belangrijk voor iedereen!!

Nog steeds worden we dagelijks geconfronteerd met de situatie dat de adresgegevens van onze leden en de bijbehorende gegevens van hun werkgever niet kloppen.

Dit kan funeste gevolgen hebben op het moment, dat wij u willen oproepen bij belangrijke ontwikkelingen.
Belangrijke ontwikkelingen in uw persoonlijke aangelegenheden, maar ook bij bijvoorbeeld uw werkgever.

Daarom; check uw gegevens op internet: www.vakbondabw.nl en login met uw bondsnummer en geboortedatum.
Controleer vooral uw adresgegevens, telefoonnummer en de vermelde gegevens van uw werkgever en wijzig de niet correcte informatie.

Alvast bedankt voor uw medewerking.