"De vakbond voor iedereen"
word ook lid en profiteer van alle voordelen

Vergaderplanning Bondsgroep Industrie en Bondsgroep Dienstverlening 01-01-2020

De vergaderplanning voor het jaar 2020 van de Bondsgroep Industrie en Bondsgroep Dienstverlening is vastgesteld.
De vergaderingen vinden plaats op:
Woensdag 19 februari
Maandag 8 juni (ambassadeursbijeenkomst): tot nader orde geannuleerd
Nog te plannen: voorbereidingsbijeenkomst op de Algemene Vergadering 2020: in de periode van 24 juni en 3 juli: vervalt.
Maandag 6 juli: Algemene Vergadering: verplaatst naar 2021
Maandag 26 oktober (ambassadeursbijeenkomst)
Dinsdag 10 november.

De aanvang is 19.00 uur en de eindtijd circa 21.00 uur.
Alle vergaderingenvinden plaats op het bondskantoor aan de Valkenburgerweg 75 in Heerlen.
Indien u naar een van deze bijeenkomsten wilt komen, dan dient u zich vooraf en tijdig aan te melden via wku@vakbondabw.nl of via de telefoon 045-571 99 55.

Geplaatst op: 01-01-2020

Akkoord Niet akkoord