"De vakbond voor iedereen"
word ook lid en profiteer van alle voordelen

Binnenkort verschijnt de eerste editie van Vizier in 2021 01-02-2021

Omstreeks 8 februari a.s. ontvangt u het eerste nummer van Vizier in 2021. Vizier is een full colour editie met 16 pagina's over actueel vakbondsnieuws.
Onze voorzitter staat in zijn column ‘Dit wil ik met u delen…‘ uitgebreid stil bij de eerste weken van 2021, variërend van de bestorming van het Capitool in Amerika, de zoveelste persconferentie van premier Rutte in het kader van Covid-19 en de val van het kabinet Rutte 3 vanwege de toeslagenaffaire. Ook gaat hij in op het volgende overige vakbondsnieuws: lonen maken in 34 jaar tijd de grootste sprong conform onderzoek van het Centraal Bureau voor de Statistiek, de eerste loonstrookjes in 2021 en geen korting op de pensioenen.
Welke interessante artikelen staan er verder in deze eerste editie van Vizier?

Belastingservice ABW-leden

Belastinginvullen Vakbond ABW gebeurt altijd met toezicht

Checklist Belastingservice (Inlegvel in de kleur geel)

Oproep OR-verkiezingen WSP

Wijziging van uw contactgegevens altijd doorgeven

Special Minimumloon en Sociale Verzekeringen

CAO Nieuws

Tip inzake aanvraag gezondheidsverklaring bij medische rijbewijskeuring 75+ B/E, tarieven voor ABW-leden bij diverse keuringen en keuringslocaties in Limburg

Voor u gelezen:
- Nieuwe wetten en regelingen per 1 januari 2021
- Wat verandert er in 2021 in Nederland qua wetten en regelgeving? Test uw kennis

CAO Nieuws
* Principeakkoord Bakkersbedrijf
* Principeakkoord Horeca- en aanverwante bedrijf
* Principeakkoord Motorvoertuigenbedrijf en Tweewielerbedrijf
* Principeakkoord Openbaar Vervoer
* Principeakkoord Timmerindustrie
* Principeakkoord

Wij feliciteren
Hierin feliciteren we de jubilarissen die in de maanden februari, maart, april en mei 2021 25, 40, 50 en 60 jaar lid zijn van de Vakbond ABW.

Overleden
Een overzicht van de leden die overleden zijn in de afgelopen maanden.

Nieuwsgierig, ga omstreeks 8 februari a.s. naar het tabblad ‘Vakblad Vizier‘
en klik op het pdf-bestand Vizier, nr. 1-2021.

De eindredactie.

Geplaatst op: 01-02-2021